Родена през 2004 г. Живее в гр. София. Учи в немска езикова гимназия гр. София. Занинимава се с пеене от 4 годишна възраст. Преминава обучението си в музикални изкуства през различни школи и учители, като от 2017 е артист в Highlight Singing Academy.

Стилове: пее главно стилове Pop, R&B, Soul, Jazz, HipHop.

Като артист започва участията си в музикални фестивали и конкурси в страната и чужбина от ранна детска възраст. Към момента е изпълнител в различни публични и частни мероприятия. През 2017 участва като солист в коледната авторска песен на Искра Милкова.

През 2018 г. създава свой Yоutube канал, в който публикува собствените си музикални изяви (концерти и мероприятия) и кавъри на известни музикални хитове. През 2018 участва и в създаването на рубриката Highlight Singing Live, авторско предаване на Highlight Singing Academy, където е съ-автор и основен водещ на предаванията. Освен това се занимава с постпродукционния процес на рубриката, което включва: видео монтаж; качествени подобрения; композиционно оформяне; обработка и позициониране на обекти в общата структура на материала; текстообработка; запис и презапис; монтаж на аудио и видео и добавяне на визуални ефекти. Отговаря и за маркетирането и публикуването в социалните мрежи на създадените епизоди от продукцията. Всички епизоди можете да видите в Yоutube канала на Highlight Singing Academy.

През 2019 г. Александра Димитрова прави и първото си дебютно заснемане на видео клип към собствен кавър на популярен музикален хит.

От 2010 г. кариерата си на артист Александра допълва чрез множество участия в телевизионни реклами за български и чуждестранни фирми.

През 2015 г. започва и преминава двугодишно обучение по актьорско майсторство. От 2016 г. Александра започва участията си като модел в избрани модни дефилета за дрехи, събития за грим и коафьорски шоута. През 2018 г. стартира и като фотомодел за грим, модни аксесоари, дрехи за онлайн магазини и др.

Академични постижения: владее и изучава 3 езика – английски, немски и руски.

Хобита: танци; козметика и грим; рисуване; мода; софтуерна обработка на снимки и видеа; социални медий и PR.

Спортове, които практикува: плуване, бокс; баскетбол и йога.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ:

INSTAGRAM

ИЗПЪЛНЕНИЯ: