Анна Георгиева е родена през 2005 г. в София. Учи в Испанската Гимназия “Мигел де Сервантес”.

Родена е в семейство на музиканти. От ранна възраст музиката е важна част от живота ѝ – от 5 годишна възраст свири на цигулка, пиано, а по – късно започва да свири и на китара.

Участва в много конкурси в страната и чужбина. Силното ѝ желание да пее я среща с настоящия ѝ вокален педагог Искра Милкова, с чиято подкрепа взема участие и печели първите си конкурси по поп пеене.

Слуша различни стилове музика като поп, R&B, фънк и джаз. Любимите ѝ артисти са Бионсе, Кристина Агилера, Адел, Уитни Хюстън, Бруно Марс и др.

Мечтата ѝ е да бъде успешен изпълнител, да създава собствена музика и да я споделя пред широка публика.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ:

INSTAGRAM

ИЗПЪЛНЕНИЯ:

ANNA GEORGIEVA – AT LAST (LIVE COVER)

Скъпи приятели,Не мислите, че сме забравили и LIVE кавъра ни тази седмица, нали?Решихме обаче да го комбинираме с друго хубаво събитие, пускайки го днес.Днес Ани има Рожден Ден. Желаем й щастие, магични преживявания, както и много, много успехи с нейния страхотен талант, с който тя ни радва всеки път.Поздравяваме я, прегръщаме я и й благодарим за това невероятно изпълнение на страхотната класика на Etta James – "At Last".Хубава и спокойна вечер,Екипът на Highlight Singing Academy ♥#highlight #singing #academy #atlast #ettajames #annageorgieva #live #cover #happybirthday #music #singer #songwriter #bulgaria

Публикувахте от HighLight Singing Academy в Четвъртък, 11 юни 2020 г.