Христина Григориаду е завършила музикално училище “Любомир Пипков” с поп и джаз пеенe и понастоящем е студент в Нов български университет. Занимава се с пеене от малка и е взимала участие в различни фестивали, конкурси и в телевизионния формат Х фактор.

Обича да се вдъхновява от големи артисти като Beyonce, Michael Jackson, Rihanna и много други. Музиката е неизменна част от живота ѝ и е начин да изразява себе си. Любимите ѝ стилове са Pop, RnB, Hip Hop, Jazz, но и много други. Винаги се стреми да бъде различна и да се откроява, обича да импровизира и винаги да излиза от зоната си на комфорт.

Мечтата ѝ е да се самоусъвършенства като артист и да създава качествена музика, която да достига до голяма аудитория от хора, а с качествата които притежава да е пример за младото поколение.

В края на 2020г. Христина бе обявена като новият артист на един от най – големите лейбъли в Българиа – Adamand Records. На 1 Декември 2020г. тя пусна първата си песен на музикалния пазар под псевдонима Inna Gallardo, озаглавена „SEXBOMBA“, в дует с Krisko.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ:

INSTAGRAM

ИЗПЪЛНЕНИЯ: