Какво представлява програмата и за кого е подходяща

Детска Вокална Група „Хайлайт С“ е създадена за най-малките таланти  на възраст 4-6г. и 7-9г. с цел развиване на музикален слух, чувство за ритъм, сценично поведение, музикална култура и инструментознание, пеене на гласове, работа в екип и креативност.

Детайли за обучението

Участвайки в тази група децата Ви ще могат да:

Работят с вокален педагог Яна Чакалска, която със своя изключителен подход и настроение възпитава любов към музиката и отношение към сцената.

 Участват в големи концерти, организирани от Хайлайт Сингинг Академи и взимат участие в различни музикални събития.
Възможно включването във вокалната група и по средата на месеца
( в този случай може да се наложи родителите да помогнат на детето да научи текста на песните, които с другите деца вече се разучават).

В проект е написването на музикален албум с детски песни, в чието писане ще вземат участие и децата, като на част от песните ща бъдат заснети и клипове.

Готови ли сте за нещо ново и интересно?

Запишете детето си в това невероятно приключение СЕГА!

Провеждане

Заниманията на вокалната група се провеждат и в двата филиала на Хайлайт Сингинг Академи на ул. Княз Борис I №135 и на ул. Хайдушка гора №93, кв. Стрелбище, както следва:

ПЪРВА ГРУПА (ЦЕНТЪР, 4-6г.): Понеделник и Сряда от 17:30

ПЪРВА ГРУПА (СТРЕЛБИЩЕ, 4-6г.): Вторник и Четвъртък от 17:00

ВТОРА ГРУПА (ЦЕНТЪР, 7-9г.): Понеделник и Сряда от 18:30

ВТОРА ГРУПА (СТРЕЛБИЩЕ 7-9г.): Вторник и Четвъртък от 18:00

Цена и заплащане

Месечна такса за участие в Детска Вокална Група „Highlight C“ – 120лв.

Цена за ученици на Хайлайт Сингинг Академи, участващи в други занимания на академията – 90лв.

Преподаватели в обучението

ЯНА ЧАКАЛСКА

Яна Чакалска започва музикалния си път като солистка на ДВТФ „Таласъмче“ през 1990г., с които участва в множество концерти в страната и чужбина, както и в ред телевизионни предавания.

Паралелно с това концертира из България като солов изпълнител, взимайки участие в детски концерти организирани от Двореца на децата редом до Астор, Богдан Томов, Мими и Развигор Попови, Роси Кирилова и много други.

Радиото и телевизията също не са и чужди, тъй като през 1991г., когато е само на 8г., става ко-водеща на първото детско радио предаване по Радио 99, а „Хит -1“, „Като лъвовете“, „Музикална чуднотека“ и „Гласът на България“ са само част от телевизионните предавания, в които е участвала.

Яна Чакалска е била вокалист на групи Лос Торос (2002-2004) – club Dali, Flame (2004-2005) – club Amor, Атлас (2005-2007) и Deja-Vu (2007-2017), а от 2016г. насам е солист на Джаз Формация София. Изнасяла е съвместни концерти и с Васил Петров, Симфониета София, Симфониета Видин и оркестъра на Бургаска Опера.

Изучавала е Арт Мениджмънт и Поп и джаз пеене в НБУ.

От началото на 2021 г е част от Хайлайт Сингинг Академи като вокален педагог и художествен ръководител на вокална група Highlight C.

Включете се сега!

Очакваме Ви!