Стартира на

29 септември 2020

Приключва на

24 октомври 2020

Цена

79 лв

Какво представлява програмата и за кого е подходяща

Едномесечна програма за развиване и усъвършенстване качествата на гласа. В осем сесии ще разкрием и трансформираме вашия глас и ще се запознаете с истинската му сила да въздейства. Ще научите как да използвате инструмента си в пълния му блясък, с всички нюанси на цвета (тембъра), височина, сила, интонация и мелодия. Ще овладеете ритъма на говорене, темпо, артикулация, както и паузите, между изреченията и думите.

Програмата е подходяща за всички хора, които искат да развиват себе си и да докосват, да влияят и да бъдат правилно разбрани чрез умението да използват своя гласа.

Препоръчително е за хора, които имат проблеми като умора на гласа, тих, слаб глас, неясна артикулация, заекване, вокални тикове като покашляне, подсмърчане или често прочистване на гласа.

Детайли за обучението

В това обучение очаквайте да научите:

1. Дишане

Дишането е в основата на добрия тон. Първото, с което ще се занимаем е дихателни техники и овладяване на дълбоко диафрагмено дишане.

2. Качества на вашия глас

Ще разкрием качествата на гласа ви, след диагноза на всеки един участник персонално:

 • височина на гласа;
 • тембър;
 • сила;
 • тон.

3. Изразителност при говорене

 • паузи;
 • темпо;
 • ритъм;
 • интонация;
 • артикулация;
 • акценти;
 • запълващи звуци и паразитни думи.

4. Сценична треска при публично говорене – как да се справим

Всички хора изпитват притеснение, дори страх от публично говорене. Въпросът е в каква степен се проявява и как да се справим с него. В тази част ще учим техники за овладяване на сценичната треска.

Готови ли сте за нещо ново и интересно?

Включете се във виртуалното обучение на HighLight Singing Academy още сега! Очакваме Ви!

Провеждане

Обучението ще се провежда онлайн, в платформата ZOOM, по описаната по-долу програма, изпълнена с много практически упражнения, задачи, както групово, така персонални.

Обучението се състои от 8 модула по 90 мин всеки, които ще се провеждат всеки вторник и събота от 29.09.2020 до 24.10.2020 вкл.

Във вторник ще ви очакваме между 18:30 и 20:00 ч, а в събота между 13:30 и 15:00 ч

Всеки участник ще получи информация и покана на електронния адрес, с който е направил плащането, как да се включи в ZOOM срещата.

Инструкции за употреба на приложението ZOOM можете да свалите оттук.

Цена и заплащане

Редовна цена за участие в целия курс на обучението за един човек – 79 лв

Цена с отстъпка за членове на Бизнес Лейди Клуб – 69 лв

Цена с отстъпка за членове на Highlight Singing Academy – 59 лв

Заплащането се извършва през системата на Eventim чрез бутона „Регистрация и плащане“.

70% от приходите от тази платена онлайн програма ще бъдат дарени на Фондация „Искра Милкова“, която подпомага талантливи деца чрез създаване на авторска музика, организиране на концерти и редица други събития и проекти, свързани с тяхното личностно и артистично развитие в България.

Преподаватели в обучението

ИСКРА МИЛКОВА

Искра Милкова е признат вокален педагог, основател и управител на Highlight Singing Academy. Завършва средното си образование в училище по изкуства със специалност пиано. Ученичка по пеене на Марияна Ставрева и част от вокално студио „Стани звезда“. Завършва в Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ в гр. София – специалност поп и джаз пеене, където защитава магистърска степен с тезата „Проблеми, свързани с развитието на младия певец“.

Вокален педагог е в X Factor България III-V сезон, работи с талантливите изпълнители на България Михаела Маринова, Кристиян Костов, Михаела Филева, Дара Йотова, Ева Пърмакова, Йоана Димитрова, Алма Доудал и др. Поканена да бъде преподавател в African Vocal Camp през 2020 г. в Сенегал.

Включете се сега!

Очакваме Ви в онлайн обучението на HighLight Singing Academy!