Вирджиния Събева /Джини/ е родена в град Сливен, където на 6 годишна възраст, започва да пее в детски хор ”Сините Камбанки”. Когато навършва 14 години се измества в София, за да учи. Завършва Национално музикално училище „Любомир Пипков“ със специалност „поп и джаз пеене“.Продължава образованието си с актьорско майсторство в Нов български университет.

От малка участва в телевизионни предавания, реклами, в радио програми, фото сесии, в театрални постановки и в музикални фестивали и конкурси. Работи като певица в най-различни заведения, както в Норвегия, така и в България.

През 2011 г. се измества да живее в Норвегия, където учи педагогика в норвежко висше учебно заведение, но през 2016 г. решава да участва в българския формат на Х фактор и отлага завършването си. Решава да се установи в България и през 2017 г. става  част от екипа на HighLight Singing Academy, където сертифицира MVT – Modern Vocal Techinqie – Level 1

Пише и издава собствена музика.

Авторски песни: „Feel so good“ , „Show me some love“ и ”One last dance”. През 2016 години песента “Feel so good”е класирана на първо място в класацията “BG Voice Top 10” на радио “The Voice”.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ:

INSTAGRAM

FACEBOOK

ИЗПЪЛНЕНИЯ: