Зорница Славова е родена в София.

Открива любовта си към музиката, след като музиката открива нея едва на 6 год, записвайки няколко песни с детския хор на БНР.

На 12 години вече свири на пиано, като успешно комбинира пеене и акомпанимент. Малко по-късно взима и първия си урок по пеене. Завършва средното си образование в НМУ “Любомир Пипков“, в първия сформиран клас по новосъздадената тогава специалност – поп и джаз пеене.

Следват редица клубни участия, конкурси и фестивали. През 2015 завършва НМА, отново с поп и джаз пеене. Впоследствие, за кратко изучава актьорско майсторство и музикален мениджмънт.
В този период, започва да пише авторска музика, в различни колаборации. Гласът й звучи в телевизионни и радио реклами, в които взима участие и като автор на текст и музика, както и дублажи на анимационни филми.

От 2016 година, активно се занимава с преподавателска дейност, като съставна част от екипа на някои от най-добрите частни училища и вокални школи.

Участва в 4ти сезон на Гласът на България, в отбора на Графа.

Зорница пее в множество клубове за жива музика в София и страната, като част от различни музикални проекти.

От 2021год, чрез финансовата подкрепа на НФК и Музикаутор, работи усилено по създаването на дебютния си албум – “Colourful”, в който ще вземат участие едни от най-изявените музиканти на родната сцена.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

YOUTUBE

INSTAGRAM

ИЗПЪЛНЕНИЯ: