Стартира на

Приключва на

Цена

Детайли

На 30 Септември от 18:30ч. предстои да се проведе следващият вълнуващ webinar на Highlight Singing Academy.

На всеки, който се занимава с пеене, рано или късно предстои да направи своят първи запис в музикално студио. Дори да имате солиден опит като изпълнител на сцена, това съвсем не Ви подготвя изцяло за пеенето в контролирана студийна среда. От този уебинар ще научите какви тънкости крие това и как най-добре да подходите към начинанието:

Ако искате да научите:

✅ Как да се подготвите за записите.
✅ Основни неща, които трябва да знаете за студийната среда.
✅ Как да боравите с техниката в студиото.
✅ Вокална техника при студиен запис.
✅ Как да постигнете най-добрия краен резултат от записите.

То нашият webinar е точно за вас!

Славин Славчев действащ артист и вокален педагог в HSA, ще Ви разкрие всички тайни и тънкости за работата на артистът в звукозаписното студио. Затова, не се замисляйте, а направо се записвайте!

Готови ли сте за нещо интересно?

Включете се в уебинара на HighLight Singing Academy още сега! Очакваме ви!

Провеждане

Уебинарът ще се проведе онлайн, в платформата ZOOM.

Инструкции за употреба на приложението ZOOM можете да свалите оттук.

Цена и участие

Събитието ще се се проведе изцяло на платформата Zoom. като линк ще Ви бъде пратен на имейла, с който сте закупили билетът си.

Билети можете да закупите от мрежата на Eventim.

ВАЖНО: Ако сте закупили билетът си от каса на Eventim, а не онлайн от техния сайт, моля свържете се с нас, за да може да потвърдим покупката Ви и да Ви предоставим линк към събитието в деня на провеждането му.

Преподаватели в уебинара

СЛАВИН СЛАВЧЕВ

Славин Славчев е победител в „X Factor Bulgaria“ 2014. Първите му музикални изяви са свързани с участието му в „Хор на варненските момчета и младежи“ и училищен хор „Климентина“. В гимназията основава и става фронтмен на няколко рок групи, с които изпълнява на сцените на град Варна, както и на фестивали в Добрич, Несебър и Румъния.

Учи право, но след победата си в музикалното риалити, подписва договор със Саня Армутлиева и започва да се занимава с музика професионално.  Представя на българската публика няколко сингъла като артист на „Virginia Records“ и записва дългосвирещия албум „Време Разделно“ с група „Еридан“. От лятото на 2017 г. твори в състава на група „Julian’s Laughter“, с която издават синглите „Lost“, „Smile“ и „Worlds At War“. През 2018 г. печели в шестия сезон на предаването „Като две капки вода“. От същата година е артист на „Vintage Music Box“, а най-новият му самостоятелен проект „Да Не Сме Сами“ излиза през септември 2019 г. Част е от проекта на Милен Врабевски Intelligent music project & Vrabevski Super Band. От 2019 година част от екипа на Highlight Singing Academy.

Включете се сега!

Очакваме вашето участие в уебинара на HighLight Singing Academy!