Стартира на

10 ноември 2020

Приключва на

10 ноември 2020

Цена

20 лв

Детайли

На 10 Ноември предстои да се проведе следващият вълнуващ webinar на Highlight Singing Academy.
Всеки, който обича музиката и сцената несъмнено мечтае някой ден да успее да се докосне и до магията на мюзикъла.
 
Затова, нашата прекрасна Christiana Loizu Ви е подготвила изключително полезен уебинар, в който ще Ви разкаже в подробности всичко:
✅ Как цялостно да се подготвим за мюзикъла?
✅ Как да работим и подготвим гласът си за роля в мюзикъл?
✅ Какво и как трябва да подготвим за прослушването за мюзикъла?
✅ Какво е да работиш в музикален театър?
✅ Съществшени прилики и разлики между пеенето в музикален театър и в поп музиката
Ако сте фенове на мюзикъла и обичате да научавате нови неща от необятната музикална вселена, то нашият webinar е точно за вас!
Хриси Луизу, действащ артист и вокален педагог в HSA, ще Ви разкрие всички тайни и тънкости за мюзикъла и неговите тънкости.
Кога: 10.11.2020
От колко часът: 18:00

Готови ли сте за нещо интересно?

Включете се в уебинара на HighLight Singing Academy още сега! Очакваме ви!

Провеждане

Уебинарът ще се проведе онлайн, в платформата ZOOM.

Инструкции за употреба на приложението ZOOM можете да свалите оттук.

Цена и участие

Събитието ще се се проведе изцяло на платформата Zoom. като линк ще Ви бъде предоставен в деня на събитието.
Билети можете да закупите като преведете съответната сума по банков път на:
Фондация Искра Милкова
BG22FINV91501017337379
ОСНОВАНИЕ: WEBINAR MUSICAL
 
След като преведете сумата за закупуването на Вашия билет, свържете се с нас на лично съобщение на нашата Фейсбук страница, за да Ви включим в списъка с гости, които ще получат достъп до събитието в деня на неговото провеждане.

Преподаватели в уебинара

ХРИСТИЯНА ЛУИЗУ

Християна Лоизу е родена в Ларнака, Кипър на 19 януари 1990 година. Има една сестра и двама братя. На 12 годишна възраст започва да взима уроци по пеене при вокалната педагожка Силва Макамян от Кипър. От тогава участва в редица музикални фестивали в Кипър, както и в чужбина, и печели много награди.

През 2007 година записва висше образование с класичесно пеене в Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ в София. Там взима и своята бакалавърска и магистърска степен. През 2013 г. година специализира „Музикален театър“ в SLP College of Performing Arts в Лийдс, Великобритания.

Най-големият успех в кариерата на Християна идва през 2016 година, когато печели 4-тия сезон на X-Factor Bulgaria. След този успех подписва договор с една от най-големите музикални компании в България – Вирджиния Рекърдс. През същата година тя пуска и дебютната си песен „Феникс“ на английски език. Втората ѝ песен е „Едно в едно“, като е написана от шведски музикални продуценти. Песента е поп-денс и бързо завладява публиката. Малко по-късно Християна е поканена от пловдивската опера за главната роля на Мария Магдалена в рок-операта “Исус Христос Суперзвезда”, като обикаля цяла България, за да я представя.

През 2018 година Християна е поканена и от музикалния театър „Стефан Македонски“ да изиграе главната роля на Кристин в световноизвестния мюзикъл „Фантомът на операта“. Премиерата се състои на 23 март 2019 година.

Включете се сега!

Очакваме вашето участие в уебинара на HighLight Singing Academy!