Стартира на

Приключва на

Цена

Детайли

На 10 Ноември предстои да се проведе следващият вълнуващ webinar на Highlight Singing Academy.
Всеки, който обича музиката и сцената несъмнено мечтае някой ден да успее да се докосне и до магията на мюзикъла.
 
Затова, нашата прекрасна Christiana Loizu Ви е подготвила изключително полезен уебинар, в който ще Ви разкаже в подробности всичко:
✅ Как цялостно да се подготвим за мюзикъла?
✅ Как да работим и подготвим гласът си за роля в мюзикъл?
✅ Какво и как трябва да подготвим за прослушването за мюзикъла?
✅ Какво е да работиш в музикален театър?
✅ Съществшени прилики и разлики между пеенето в музикален театър и в поп музиката
Ако сте фенове на мюзикъла и обичате да научавате нови неща от необятната музикална вселена, то нашият webinar е точно за вас!
Хриси Луизу, действащ артист и вокален педагог в HSA, ще Ви разкрие всички тайни и тънкости за мюзикъла и неговите тънкости.
Кога: 10.11.2020
От колко часът: 18:00

Готови ли сте за нещо интересно?

Включете се в уебинара на HighLight Singing Academy още сега! Очакваме ви!

Провеждане

Уебинарът ще се проведе онлайн, в платформата ZOOM.

Инструкции за употреба на приложението ZOOM можете да свалите оттук.

Цена и участие

Събитието ще се се проведе изцяло на платформата Zoom. като линк ще Ви бъде предоставен в деня на събитието.
Билети можете да закупите като преведете съответната сума по банков път на:
Фондация Искра Милкова
BG22FINV91501017337379
ОСНОВАНИЕ: WEBINAR MUSICAL
 
След като преведете сумата за закупуването на Вашия билет, свържете се с нас на лично съобщение на нашата Фейсбук страница, за да Ви включим в списъка с гости, които ще получат достъп до събитието в деня на неговото провеждане.

Преподаватели в уебинара

ХРИСТИЯНА ЛУИЗУ

Християна Лоизу е родена в Ларнака, Кипър на 19 януари 1990 година. Има една сестра и двама братя. На 12 годишна възраст започва да взима уроци по пеене при вокалната педагожка Силва Макамян от Кипър. От тогава участва в редица музикални фестивали в Кипър, както и в чужбина, и печели много награди.

През 2007 година записва висше образование с класичесно пеене в Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ в София. Там взима и своята бакалавърска и магистърска степен. През 2013 г. година специализира „Музикален театър“ в SLP College of Performing Arts в Лийдс, Великобритания.

Най-големият успех в кариерата на Християна идва през 2016 година, когато печели 4-тия сезон на X-Factor Bulgaria. След този успех подписва договор с една от най-големите музикални компании в България – Вирджиния Рекърдс. През същата година тя пуска и дебютната си песен „Феникс“ на английски език. Втората ѝ песен е „Едно в едно“, като е написана от шведски музикални продуценти. Песента е поп-денс и бързо завладява публиката. Малко по-късно Християна е поканена от пловдивската опера за главната роля на Мария Магдалена в рок-операта “Исус Христос Суперзвезда”, като обикаля цяла България, за да я представя.

През 2018 година Християна е поканена и от музикалния театър „Стефан Македонски“ да изиграе главната роля на Кристин в световноизвестния мюзикъл „Фантомът на операта“. Премиерата се състои на 23 март 2019 година.

Включете се сега!

Очакваме вашето участие в уебинара на HighLight Singing Academy!