Детска Вокална Група ``Хайлайт C``

Детска Вокална Група „Хайлайт С“ е създадена за най-малките таланти  на възраст 4-6г. и 7-9г. с цел развиване на:
– музикален слух
– чувство за ритъм
– сценично поведение
– музикална култура и инструментознание
– пеене на гласове
– работа в екип
– креативност

Програма “Първи стъпки на артиста”

Основополагаща програма, подходяща за всички нива на обучение, целяща да запознае младите артисти. В програмата са включени: основни принципи при работа на сцена; култура на артиста в общуване с екипа; микрофонна, сценична техника и работа с озвучител; сценично присъствие и контакт с публика; разрешаване на възникнали казуси на сцена; основни принципи при записване в студио и по време на звукозапис; хигиена и грижа за гласа.

Програма “Аз, артистът”

Програма, специално създадена за подготвяне на артист-изпълнители, с продължителност три месеца. Тя е практическа и задълбочена, изградена върху различни аспекти, необходими на всеки изпълнител, за да бъде конкурентен в развиващия се музикален бизнес. Програмата включва: развиване на собствен стил; емоция в пеенето; танци и двигателна култура; сценична реч и артикулация; сценично присъствие и контакт с публиката; игра с камера и актьорски умения; изграждане на визия; интервю и самопредставяне; култура на общуване; социални умения и работа в екип; писане на музика.

Обучение по солфеж

Всеки изпълнител, желаещ да се занимава професионално с музика, трябва да владее езика ѝ – солфеж. В часовете по солфеж, ще развиете прецизен слух, чувство за ритъм, динамика, хармония и музикална памет. Тези познания не само ще подобрят значително прецизността на пеенето, но ще отворят нови хоризонти в интерпретацията и импровизацията в изпълнението ви.

Програма “Музикална интуиция”

Програма, в която учениците се учат да преодоляват собствените си бариери като изпълнители и да се доверяват на вътрешния си глас. С помощта на различни активности и упражнение, певците се уверяват, че всеки един може да импровизира въз основа на интуитивното си усещане за музика, ритъм и хармония.

Вокална Поп Група - ``Highlight``

Вокална Поп Група – „Highlight“, съставена от солови певци, които обичат да пеят и танцуват заедно, да пеят на гласове, да развиват хармоничния си слух и да правят вокални, аранжирани песни, акапелно. В музикалната индустрия могат да бъдат назовани много успешни такива формации като Destiny’s Child, TLC, SWV, Little Mix и други. Художествен ръководител – Петър Алексиев.

Обучение по танцово изкуство

Всички ставаме свидетели как сценичното представяне на един певец, вече далеч не е само вокална техника и гласови възможности. Съвременната публика оценява цялостното представяне и емоция, която вижда и усеща.

Ето защо, ние в HighLight Singing Academy даваме възможност на бъдещите музикални звезди да изградят и подобрят двигателната си култура, да подчертаят и засилят емоцията от изпълнението си и чрез танц.

Как постигаме това – чрез ежеседмични занимания с модерни танцови техники, чиято цел е да развият чувството за ритъм, пластичност и координация в унисон с музикалното изпълнение.

Програма за публично говорене „Въздействай с гласа си“

Едномесечна програма за развиване и усъвършенстване качествата на гласа. В осем сесии ще разкрием и трансформираме вашия глас и ще се запознаете с истинската му сила да въздейства. Ще научите как да използвате инструмента си в пълния му блясък, с всички нюанси на цвета (тембъра), височина, сила, интонация и мелодия. Ще овладеете ритъма на говорене, темпо, артикулация, както и паузите, между изреченията и думите.

Избрахте ли вече в кои наши групови обучения да се включите?

Пишете ни сега!